Knekkebrød, hvete og melkefrie:
Oppskriften har jeg fått av min svigerinne Eva. De er lettvint å lage og knasende gode!
5 egg
1 ts salt
2,5 dl. linfrø
2,5 dl. sesamfrø
2,5 dl. solsikkefrø
2,5 dl. hasselnøttkjerner
Smør utover langpanna og del opp.
15-30 min på 190˚
❤
Pepperkaker, hvete og melkefrie:
Disse er faktisk veldig gode på smak, helt som vanlige pepperkaker!
Den eneste utfordringen er å kjevle ut deigen, for den blir litt "porøs".
Jeg endte med å "smøre" den flat for så å stikke dem ut med pepperkakeformer.
200 g smør eller margarin
2 ts malt ingefær
2 ts malt kanel
1 1/2 ts malt nellik
1/2 ts støtt kardemomme
2 dl sukker
1 dl lys sirup
1/2 dl PO-fiber
1 ts natron
7 dl fin glutenfri melblanding
Skjær matfettet i biter og legg i en bakebolle. Kok opp sukker og sirup i en kjele.
❤
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar